Tervetuloa Sekasählyturnaukseen!

Seinäjoen koulutuskuntayhtymän henkilökunnan perinteinen sekasählyturnaus pidetään torstaina 30.10. klo 16.00 alkaen Seinäjoella, Koulutuskeskus Sedun Törnäväntie 24 opetuspisteen liikuntasalissa.

 Kutsu koskee Seinäjoen ammattikorkeakoulun henkilökuntaa, jos haluatte osallistua mittelöön J

Joukkueiden ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 27.10. Jenni Ilomäelle sähköpostitse jenni.ilomaki@sedu.fi

 Ilmoita joukkueen nimi ja yhdyshenkilön nimi (puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Kerro myös mistä yksiköistä/opetuspisteistä joukkue koostuu. Joukkue voi koostua myös useamman yksikön/opetuspisteen väestä. Joukkueiden jäsenten tulee kuulua henkilökuntaan (ml. harjoittelijat).

 Turnaus pelataan sarjana tai kahdessa lohkossa ilmoittautuneiden joukkueiden määrästä riippuen. Lohkojen kaksi parasta pelaavat sijoitusottelut mestaruudesta. Ensin ykköset ja kakkoset pelaavat vastakkain, sitten hävinneet kolmannesta sijasta ja lopuksi voittajat mestaruudesta. Joukkueiden sijoittuminen lohkoihin tapahtuu edellisen turnauksen sijoitusten perusteella. Uudet joukkueet sijoitetaan tasan kumpaankin lohkoon. Pelataan neljällä pelaajalla ja vaihtopelaajien määrä on rajoittamaton. Joukkueesta kentällä tulee olla aina yksi nainen. Maalivahtia ei ole. Pelien aikana tarjolla suolaista purtavaa. Sauna lämpiää pelien jälkeen.

 Huom! Henkilökuntayhdistys ei ole ottanut vakuutuksia turnaukseen vaan jokainen pelaaja on mukana omalla vapaa-ajallaan ja omilla vakuutuksillaan.

Liikunnallisin terveisin,
Seinäjoen koulutuskuntayhtymän henkilökuntayhdistys ry