MICROSOFT -KOTIKÄYTTÖOIKEUS SEINÄJOEN AMMATTIKORKEAKOULUN HENKILÖKUNNALLE

Seinäjoen ammattikorkeakoulu tarjoaa työntekijälleen mahdollisuuden ostaa ja ladata uusimpia Microsoft -tuotteita edullisesti myös kotikäyttöön. Microsoft-ohjelmistosopimukseen sisältyen tarjolla olevat kotikäyttötuotteet ovat Windows -käyttöjärjestelmä ja Office -paketti (Windows/Mac). Kotikäyttötuotteen latauskerta maksaa 12,95 EUR (alv 24 %) ja maksu tapahtuu luottokortilla.

Työntekijällä on oikeus käyttää kotikäyttötuotetta kotikoneellaan niin kauan kuin koulutuksen järjestäjän Microsoft-ohjelmistosopimus on voimassa ja työntekijä on koulutuksen järjestäjän palveluksessa. Työntekijä sitoutuu poistamaan ohjelmiston koneelta työsuhteen päättyessä sekä noudattamaan ohjelmistotuotteen lisenssiehtoja. Microsoft -kotikäyttöoikeussopimus on työntekijän ja Microsoftin välinen sopimus.

Kotikäyttötuotteiden tilaus- ja latauspalvelun tuottaa Kivuto yhteistyössä ATEA:n kanssa. Tuotteiden tilaus ja lataus tapahtuu meille tähän tarkoitukseen räätälöidyssä verkkokaupassa. Verkkokauppaan kirjautuminen on toteutettu korkeakouluille yhteisen HAKA-tunnistautumisjärjestelmän avulla. HAKA-kirjautumisessa käytetään omaa EPEDU-käyttäjätunnusta.

Tilausprosessin aikana tarvitaan seuraavat tiedot

  • EPEDU-toimialueen käyttäjätunnus (sama, jolla kirjaudutaan työkoneelle)
  • työsähköpostiosoite
  • luottokortti (Visa, MasterCard, tms.) ja sen tiedot

Huomioitavaa

  • Ladattavat tuotteet ovat päivitys (upgrade) -luonteisia. Tuotteen asentaminen onnistuu vain, jos tietokoneessa on jo asennettuna päivityskelpoinen Microsoftin tai Applen käyttöjärjestelmä.
    Lisätietoa: http://www.microsoftvolumelicensing.com/ProductPage.aspx?pid=425
  • Tietokoneessa saa käyttää vain yhtä käyttöjärjestelmää. Uusi käyttöjärjestelmä on asennettava aikaisemman käyttöjärjestelmän "päälle".

Tilaussivusto
http://seinajoki.onthehub.com

 

Tilaus- ja latausohje - SeAMK Microsoft -kotikäyttötuotteet
Ohjelmiston kertalatauksen hinta on 12,95 € (sis alv).

Käyttäjätuen tilauksiin tai latauksiin liittyviin kysymyksiin tarjoaa Kivuto.
Yhteydenottoa varten tarvittavat yhteystiedot ja -tavat löytyvät ohjeesta.